mai 20

FestaPrimaveraClot 2016Enguany arribem a la 17a edició de les Festes de Primavera del Clot-Camp de l’Arpa. A diferència d’altres anys aquesta vegada comencen més tard, concretament el 21 de maig. Seran 3 caps de setmana plens d’activitats, en els que les entitats i col·lectius del barri surten al carrer amb propostes lúdiques per a totes les edats.

En aquesta ocasió comptem amb algunes novetats com la Trobada de cotxes Citroën d’època, que tindrà lloc el 21 de maig. També s’incorporen a la festa els Renova la teva Roba i Renova les teves Joguines, una bona oportunitat per renovar el teu armari o les joguines dels infants sense gastar-te un euro i reaprofitant el que els altres ja no volen. D’altra banda, la passarel·la de moda organitzada per Eix Clot s’afegeix a les Festes de Primavera. Després de la darrera edició que es va dur a terme durant la Festa Major, ara aprofiten la calor per mostrar els millors productes de les botigues del barri.

Cal fer una especial menció a dues entitats educatives del barri que organitzaran diferents activitats per celebrar els seus respectius aniversari dins del marc de les Festes. Una d’elles és l’Esplai Kasperle que celebra 40 anys i l’altra, l’esplai SCV el Clot que en celebra 50.

Com sempre hem de destacar les activitats que s’han anat consolidant any a any i que van prenent rellevància. És el cas del Cercavila de Cultura Popular o l’interessant Concurs Casteller Interinstitut de Barcelona, que aquest 2016 arriba a la 2a edició.

Aquestes són només una petita mostra de tot el que es durà a terme del 20 de maig al 5 de juny. A la part inferior d’aquesta pàgina podreu trobar en detall tot el programa d’activitats, ja que no ens podem oblidar de les fires o mostres d’artesans, els concerts i activitats que organitzen els joves i del Mercat Solidari, activitat central de les festes.

Mercat Solidari del Clot-Camp de l’Arpa

El 27 i 28 de maig se celebrarà la 17a edició del Mercat Solidari, com sempre en el marc de les Festes de Primavera.

Començaran dissabte 27 de maig amb una tómbola solidària a la plaça del Mercat del Clot, on sempre hi ha premi! A primera hora, per animar la jornada hi haurà activitats d’animació a la tarima.

El dia 28 a les 10h podrem participar de nou a la tómbola però aquesta vegada al Parc del Clot. També hi haurà paradetes de plantes, articles de bricolatge, coses per la llar, robes i joguines de 1a i 2a mà i altres sorpreses. No us perdeu els tallers i manualitats per als més petits, així com les actuacions i espectacles per a tots els públics.

Potser us esteu preguntant: i per què s’organitza tot plegat? O per què hauria d’anar a participar jo a una tómbola? Doncs perquè tota la recaptació es destinarà als infants del barri per tal que puguin tenir material escolar i participar de les sortides i de les colònies escolars d’enguany.

Aquest és el cinquè any que les Ampes participen en l’organització del Mercat Solidari, una comissió de la Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa, on es treballa conjuntament amb altres persones i agents socials.

Després de 17 anys de Mercat Solidari, l’experiència continua sent positiva i enriquidora per a tothom que hi participa, donant la possibilitat que persones individuals,  Ampes,  associacions,  comerciants i l’administració  treballin plegades per un objectiu comú sota l’aixopluc de la Federació d’Entitats.

I ja ho sabeu, si voleu col·laborar-hi… Al Camp de l’Arpa i el Clot per la Canalla fem de tot!

Programació

 

 

 

 

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress