nov 27

Per mitjar dels medis de comunicació ens ha arribat la notícia de que els Bancs aturaran els desnonaments durant dos anys per aquells casos de “extrema necessitat”.

En primer lloc haig de dir que és molt lamentable que aquesta notícia hagi trigat tant a arribar davant d’una problemàtica de tan alt risc social com és la pèrdua de la vivenda, però amb això no n’hi ha prou i no ens faran callar perquè cal anar més enllà. Em dol en el més profund de l’ànima saber que les mesures a prendre només afectaran a un col.lectiu “ben delimitat”

La despossesió de l’habitatge per impagament del crèdit hipotecari és un problema que no es pot permetre. És el principi d’un drama que està comdemnant injustament a milers de families que, a més, seguiran  endeutades de per vida.

No es pot permetre que s’estiguin produint milers de desnonaments a la vegada que existeixen milers de pisos buits que no compleixen la seva funció social. Calen rápides i definitives solucions per evitar que la impotència i la desesperació dels que pateixen tan injustes mesures dugui a ningú més a escollir una sortida de trágiques consequéncies.

Pilar Zabala

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

3 Comentaris a “Aturem els desnonaments”

 1. Magui Turnes escrigué:

  Totalmente de acuerdo Pili, las medidas como siempre llegan tarde, pero lo peor es que son insuficientes. En definitiva una chapuza que deben arreglar y regular como es debido.

 2. Mª Jesús Mandianes escrigué:

  Esta es la realidad: Estamos gobernados por una oligarquía corrupta que nos esta robando la dignidad y nos condena a la desesperación. La vivienda es un derecho, no un negocio en manos de especuladores sin escrúpulos.
  Eso ha sido un apaño para frenar la indignación de los justamente indignados. Vamos una chapuza.

 3. Pili escrigué:

  Si chicas, la palabra chapuza és muy adecuada. Espero que en todas las mentes despiertas se genere la misma opinión.

  Un beso

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress