oct 01

L’Ajuntament te previst tancar aquesta tardo la Sala de Lectura del Clot ? Jo ho he sabut perquè he vist en algunes botigues i comerços del barri fulls per la recollida de signatures per demanar que no es tanqui la Sala de Lectura tan vinculada al nostre barri. No vaig dubtar ni un instant en signar el full.

 La raó que dona l’Ajuntament, és que, pròximament es construirà la biblioteca de Sant Martí de Provençals ? De quina biblioteca estem parlant ? De la que s’instal·lara dins de l’edifici del Museu del Disseny ? Crec recordar que aquesta biblioteca no esta dins del barri i que pertany al districte de l’Esquerra de l’Eixample.

 Per tan  els veïns hem de continuar reclamant una biblioteca “dins del nostre barri” i no a la perifèria com la que es va inaugurar fa ara un any a la zona del Camp de l’Arpa, la biblioteca Catalina Albert o més coneguda per l’Alchemika, biblioteca que dona molt bon servei als veïns d’aquella zona, però que molts veïns del Clot no poden gaudir per la distancia, ni tampoc acceptar la que s’obrira durant el mes de novembre o desembre a l’edifici HUB, per el mateix motiu.

Rosa C.L.

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

4 Comentaris a “La sala de lectura del Clot”

 1. Javier escrigué:

  Estem fent el que podem per tal que l’Ajuntament es sensibilitzi de que aquest tencament és una perdua més per el barri. Una darrera l’altra.

  No deixeu d’insistir per veure si podem aconseguir fer-los rutllar el cap i el cor, i que s’entyeerin d’una vegada que estan al servei dels ciutadans, i que volem tenir a l’abast aquest atrotinat centre, per poder mantenir la nostra activitat intelectual en actiu.

  Una abraçada per a tots els que compartiu aquesta inquietut.

  Xavier de la Casa

 2. Pilar Zabala escrigué:

  Estem acostumats a rebre “pilotes fora”, però aquesta que s’apropa no la volem entomar. És propi i necessari que dins de cada barri es conti amb una biblioteca. A més, quin despropósit és aquest de tancar la Sala de Lectura del Clot ? En qué está pensant l’Ajuntament ?. Es pot deduir que vol fer seva aquella dita catalana: “desvestir un sant per vestir un altre”, però això no es pot consentir.

 3. Francesc Carmona escrigué:

  La Biblioteca del Museu del Disseny o HUB NO és la Biblioteca del Clot.
  En primer lloc perquè no està en el barri. A més, quan l’anterior govern del districte (PSC, ICV-EUiA) va decidir fer aquesta biblioteca que pertany al barri del Parc, ja ho va deixar clar: NO és la biblioteca del Clot.
  Si el regidor Freixedes creu que la Sala de lectura ja no serà necessària, li demanem que la deixi oberta almenys un any i llavors s’avaluï la seva utilització.

  Una abraçada a totes.

  Francesc

  • Rosa C.L. escrigué:

   Finalment la Sala de Lectura del Clot s’ha tancat i el barri del Clot ara es una mica mes orfa de cultura. Seguim sense tenir la biblioteca. Cal seguir lluitant i exigint que es faci la biblioteca del Clot al barri del Clot, no a la periferia.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress