jul 19

 

guernica4o7A aquestes alçades, quan l’avanç de la humanitat es fa evident en nombrosos camps, tant de la ciència com de la tecnologia,  hi  ha fets que cada cop em resulten  més costosos de païr.

Em pregunto com és possible que la majoria de la societat discutexi ardorosament, es baralli, plori amb desconsol, o celebri amb gran disbauxa el resultat d’un campionat de futbol? Sembla que talment ho portin com si amb això els anés la vida.

Que consti que no tinc res en contra d’aquest o qualsevol altre esport. Jo mateixa sóc fervent seguidora d’un equip que, guany o perdi, és per a mi el millor, però la manifestació dels meus sentiments més profunts els reservo per aquelles causes que en veritat són de vital importància.

Penso que millor ens sentiriem i a tots ens identificaria com a més humans,  si tota aquesta gran multitud de tot arreu del món que cada setmana clama a favor del seu equip, fóra capaç de manifestar el mateix fervor en els camps per demanar la  fi  de les cruentes guerres, encobertes o no, que en aquests moments estan patint tans països amb el consequent sofriment per part d’una població innocent que es veu obligada a fugir i buscar una protecció que cruelment els és denegada sistemàticament.

Jo això no ho puc païr.

Pilar Zabala

 

 

 

 

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress