des 10

El passat dia 1 de desembre del 2012 va tenir lloc la inauguració de la Biblioteca Caterina Albert, un equipament reivindicat durant molts anys per l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa. Per aquest motiu el dia de la inauguració l’Associació de Veïns i la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa van organitzar  una cercavila.la que des de la plaça del Mercat aniria pujant per el carrer Rogent fins arribar a la Biblioteca. La sorpresa per a molts i moltes dels veïns concentrats va estar l’arribada dels Tabalers i als gegants del Clot (La Melis, el Clot i el Tolc) amb l’ull esquerre tapat amb un pegat, amb solidaritat amb l’Ester Quintana, la veïna del barri veí de Sant Martí de Provençals, que el passat dia 14 durant la vaga general, va rebre un tret de bala de goma que li va lesionar el globus ocular.La iniciativa va estar rebuda amb un fort aplaudiment per els veïns i veïnes que en aquell moment ocupaven la plaça.

La cercavil.la es va iniciar amb una pancarta a la capçalera, amb el lema:  “Anem a estrenar Alchemika: la nostra primera Biblioteca”. La comitiva a enfilar per el carrer Sequia Condal i per Rogent fins arribar al capdamunt de Fresser i van seguir per el Passeig Maragall fins al carrer Indústria davant de l’antiga fàbrica d’Alchemika, avui feliçment transformada en Biblioteca. Un equipament llargament reivindicat per tot el barri durant molts anys i que avui finalment han pogut gaudir i prendre possessió.

VIDEO. Biblioteca Caterina Albert

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Un comentari a “Ja tenim biblioteca al barri del Clot-Camp de l’Arpa”

 1. Pilar Zabala escrigué:

  Aquesta ha estat una molt bona noticia. Ja era hora que el barri disposés d’aquest equipament llargament reivindicat per mitjar de l’Associació de veïns del Clot-Camp del Arpa. A tots ells i elles hem d’agrair aquest bon final que no ha estat mancat d’esforc, persistència i lluita. Llàstima que per donar pas a aquesta biblioteca s’hagui disposat que calia tancar la del carrer Garcilaso.
  Molt bé l’iniciativa de tapar l’ull esquerra dels gegant en solidaritat amb l’Ester Quintana.
  Un cop més es fa evident que la unió fa la força.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress