oct 25

Festa Major cartell 2019

Ja podeu consultar el programa de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa 2019 que començarà el divendres 1 de novembre i acabarà el 17 de novembre.

El Refestot serà del 18 de novembre a l’1 de desembre.

Consulta el PROGRAMA

 

Etiquetes:
des 30

La Farinera del Clot

Escrit per Mª Jesús Mandianes Arxivat a: Els Nostres Barris Cap comentari »

lafarinera1Situación: Gran Via, 837 (Le Glòries)
Fábrica: Farinera de San Jaime SA.
Maestro de obras: Joaquin Rivera (S. XIX)
Arquitecto: Josep Pericàs i Morros (S. XX)
Primer propietario: A. Gallarda i Herederos
Segundo propietario: Oromas SA.
Uso actual: Centro cultural “La Farinera”

Para conocer a fondo la antigua Farinera nada mejor que apuntarse a una de las visitas organizadas por 48H Open House BCN. Pere Costa, estudiante de cuarto curso de arquitectura, derrochó entusiasmo enseñándonos los rincones mas peculiares de uno de los edificios emblemáticos del barrio del Clot y explicándonos sus características.

Nos aclaró que el actual aspecto del edificio, es el resultado de combinar la estructura antigua de fachada de ladrillos y grandes ventanales, con el diseño vanguardista utilizado en su remodelación. Del conjunto industrial harinero solo se ha conservado el edificio principal de la fábrica, pero no los correspondientes al almacenado de grano, ni harinas. Tampoco las dependencias de la administración, ni la casa del vigilante, situadas todas en el espacio que actualmente ocupa el IES Salvador Espriu. LLegiu-ne més »

Etiquetes:
nov 09

índiceEnguany l’Associació de Veïns i veïnes del Clot-Camp de l’Arpa celebra el 40è aniversari. Per aquest motiu han organitzat diferents actes oberts a tothom i que han fet coincidir amb la Festa Major d’aquest any. A continuació un breu resum dels actes que s’han organitzat:

- Exposició fotogràfica: “40 ANYS I SEGUIM LLUITANT:  El Barri el fem tots i totes”. Del 9 al 26 de novembre de 18 a 20h.  al local de l’AV (c/Sibelius, 3)

- Exposició  de peces artesanals fetes amb PUNTES DE COIXI. Mostra dels diferents treballs realitzats per un grup de dones que des de fa anys es reuneixen un cop per setmana al local de l’AV. La mostra es podra veure al local de l’entitat del 11 al 15 de novembre. Horari: dies 11, 12 i 13 de 17 a 20h. Dies 14 i 15 d’11 a 13h i d’ 18 a 20h.

- Dia 12 a les 19h. XERRADA-DEBAT: “Passat, Present i Futur del Moviment Veïnal” amb la presencia de diferents persones coneixedores d’aquest moviment: Andres Naya membre de la junta de la FAVB, Quim Cervera, soci fundador de l’AVV i un membre de l’Assemblea de Joves del barri del Clot-Camp de l’Arpa.

- Dia 21 a les 19h. CONCERT  DEL GRUP MÚSICAL “PETIT COMITE” . Concert d’homenatge als socis i socies amb motiu del 40è Aniversari. El concert tindra lloc al Centre Cultural La Farinera del Clot. Al finalitzar hi haura un pica-pica al bar cel CCLF.

 

 

Etiquetes:
mar 20

Cartel1comoimagen

Etiquetes:
mar 07

Forges-8-de-marc

Per celebrar el Dia de la Dona hem seleccionat alguns escrits que aniran sortint publicats al llarg dels pròxims dies fins al dia 20 de març, data en què Les Blogueres de Sant Martí celebrem el nostre VI Aniversari.

En aquesta data sortira publicat l’últim escrit,  que serà la nostra petita aportació per aquesta celebracio del Dia de la Dona , que ens agradaria que pogues ser, una celebració per tots els dies de l’any.  Fins que això passi… esperem que gaudiu de les lectures.

 

 

 

Etiquetes:
nov 25

MUSES

Escrit per Blogueres Arxivat a: Agenda, Informació Cap comentari »
 

COMENÇA EL CICLE DE DONES CREADORES, MUSES

Del 24 al 28 de novembre les dones són les protagonistes de la Farinera
Conjuntament amb el PIAD de Sant Martí (Punt d’Informació i atenció a les Dones) la Farinera ofereix per tercer any consecutiu: Muses. Com sempre les protagonistes i receptores són les dones que podran gaudir d’un taller de risoterapia, la conferència Dones & Rock, el Concurs de Monòlegs d’humor i l’exposició Dones i llops.
Consulta tota la programació a l’enllaç

 

Etiquetes:
oct 24
Cartell Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa 2014

Del 31 d’octubre al 16 de novembre se celebren les festes del Clot-Camp de l’Arpa

Podeu trobar el programa de les festes al Centre Cultural de la Farinera i al Casal de Barri Espai Antoni Miro: concerts, fira boja, teatre, actes esportius, castells, gegants, capgrossos… de tot i més i per a totes les edats.  A l’enllaç ja podeu consultar el programa amb la relació de totes les activitats: 

http://www.slideshare.net/celmi909/programa-de-la-festa-major-del-clot-camp-de-larpa-2014-fmclotcampdelarpa14 

BONA FESTA MAJOR!

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress