jun 19

telasEl proper dijous 25 de juny a les 18h tindrà lloc a l’EAMP el taller de Reparat, Millor que Nou l’embolcall de l’entrepà, fem un envàs bonic i pràctic amb tela aprofitada

Taller de realització de bocanroll (embolcall reutilitzable per entrepans) amb tècniques de cosir i patchwork. Cal portar un tros de roba (40×60 cm) i i alguna làmina de plàstic alimentari d’algun embalatge, per tal de poder fabricar l’embolcallador.

TALLER GRATUÏT!
Si us interessa el taller només heu de trucar al 934507013 
Etiquetes:
mar 24

brujas10El pasat 20 de març amb motiu del VI Aniversari de Les Blogueres de Sant Martí vam organitzar una petita celebració al Casal de Barri Antoni Miro.

Com homenatge al Dia de la Dona, es va fer lectura del poema de la M. Merce Marçal “8 de març”. Amb una mestra de ceremonia molt “encantandora”, Les Blogueres de Sant Martí, ens varem transformar per un instant en “dones sabies”, es a dir, en “bruixes” i amb l’encanteri de la gran mare-bruixa es van cremar un munt de forces negatives amb la participació activa del públic asistent.

Lola, “l’encisadora” ens va deleitar amb el conte “La bicicleta de la IZEL” de l’autora Marta Poch, que juntament amb la Dolors Gali col.aboren amb la Global Humanitaria en defensa dels drets dels infants.

LLegiu-ne més »

Etiquetes:
mar 20

Cartel1comoimagen

Etiquetes:
mar 07

Forges-8-de-marc

Per celebrar el Dia de la Dona hem seleccionat alguns escrits que aniran sortint publicats al llarg dels pròxims dies fins al dia 20 de març, data en què Les Blogueres de Sant Martí celebrem el nostre VI Aniversari.

En aquesta data sortira publicat l’últim escrit,  que serà la nostra petita aportació per aquesta celebracio del Dia de la Dona , que ens agradaria que pogues ser, una celebració per tots els dies de l’any.  Fins que això passi… esperem que gaudiu de les lectures.

 

 

 

Etiquetes:
set 26

Propostes de creació de textos literaris: el punt de vista narratiu, els personatges, els dialegs, etc.

Dilluns de 17:30 a les 19:30h

Del 8 d’octubre al 3 de desembre

Preu: 80€ (9 sessions – 18h.)

Lloc: EAMP (Espai Antoni Miró Peris)

Plaça de Carme Monturiol, 10

08026 Barcelona

934507013

eamp@farinera.org

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress