feb 28

Un matí d’amigues

Escrit per Pilar Zabala Arxivat a: Els Nostres Barris Cap comentari »

sGarcena 5 be

Ahir em vaig retrobar amb la Montserrat, una amiga que feia quatre anys que no veia. La vida és així, ens porta d’un lloc a l’altre per uns camins tan plens d’ocupacions i distraccions que gairebé no ens adonem que el temps va passant i que com el vent huracanat tot s’ho emporta pel davant.

Vam tenir sort, el matí es va presentar esplèndid de sol i la temperatura no podia ser millor, així és que ens vam dirigir cap als jardins de “Pla i Armengol”, un indret que ella no coneixia.

Anàvem caminant i parlant de les nostres coses per la Ronda del Guinardó quan ens vam adonar de la presència d’un ocell, més concretament una “garseta comú”, que es trobava a poc més d’un metre d’alçada en un petit espai cobert d’herba, flors i branquillons. Ens va semblar estrany que fos allà perquè, pel que sabíem, el seu hàbitat acostuma a ser prop dels estanys i dels rius, on s’alimenta d’insectes i peixos. Després d’observar que feia vols de curta durada per acabar tornant al mateix lloc, la Montserrat va decidir trucar al 061 i aquests ens van passar amb el departament adient.

Després d’informar-los amb tota classe de detalls i contestar les seves preguntes ens van dir que no ens preocupéssim perquè l’ocell en qüestió donava senyals d’estar bé i aquí es va acabar la conversa. La resposta no era la que esperàvem, però nosaltres havíem fet el que crèiem més correcte, n’estàvem segures.

LLegiu-ne més »

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress