gen 09

EAMPL’Espai Antoni Miró Peris (EAMP) va néixer l’any 2008 com un annex del Centre Cultural la Farinera del Clot, convertint-se així, en un petit centre cultural de la zona del Camp de l’Arpa. Després de 4 anys i per decisió del Districte, s’ha canviat la seva tipologia i passarà a ser un nou casal de barri més de Sant Martí. Per tant, aquest 2013 l’EAMP ja obrirà les seves portes com a Casal, i el fet de regir-nos segons aquesta nova categoria suposarà una sèrie de canvis en el seu funcionament.

Cal tenir en compte que a partir de l’1 de gener el Casal només obrirà un matí, els dimecres de 10:30 a 13:30h i totes les tardes de dilluns a divendres de 16:30 a 21:00h. Aquesta reducció horària limitarà les hores d’ús del servei de lliure accés, tanmateix, es podrà accedir a la sala per estudiar, reunir-se o utilitzar els ordinadors, sempre que no hi hagi programació.

D’altra banda, el fet de reduir l’horari no vol dir que disminueixi la programació, ans al contrari. L’Espai Antoni Miró Peris seguirà apostant per la cultura de proximitat i pels projectes de cohesió del territori, per tant, mantindrem les xerrades mensuals amb el Taller d’Història del Clot – Camp de l’Arpa, seguirem amb els tallers oberts, el club de lectura, els contacontes, les exposicions, etc. I per descomptat, seguirem oferint trimestralment tallers per a tots els públics.

L’Espai Antoni Miró Peris és un servei del barri i pel barri, i és igual que sigui centre cultural o casal, perquè de totes maneres seguirà treballant per a totes aquelles persones que tenen en l’EAMP el seu espai de treball associatiu, el seu espai cultural, el seu espai d’aprenentatge i diversió i, en definitiva, el seu espai de relació. Per totes aquestes persones seguirà el Casal de Barri Espai Antoni Miró Peris.

Divendres, Gener 4, 2013 – 12:41
Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress