oct 06

Carrer del Clot (imatge antiga)

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

4 Comentaris a “Carrer del Clot (imatge antiga)”

 1. Amadeu escrigué:

  Tengo 63 años y naci en este maravilloso barrio, concretamente en la calle San Juan de Malta con Edisón y actualmente lo visito por tener añoranza, me gusta pasearme por estos lugares que han conocido mi infancia, La Academia Cataluña, donde cursé mis estudios, La Palma donde mi madre comprava “las morenas”, la estación del tren, en fin tantas cosas que aun ahora me recreo en mis recuerdos, me gustaria volver a esa época a pesar de todo, quiero a mi barrio, un saludo a todos.

 2. Blogueres de Sant Martí escrigué:

  Nos alegramos mucho de haber contribuido a “refrescar” tus recuerdos de este barrio tan maravilloso en el que vivimos. Nuestro blog quiere servir, entre otras cosas, para recordar espacios singulares, con història o sin ellaperò que són un referente para muchas personas que viven o han vivido en èl.

 3. Artur Deu escrigué:

  No queda algú del antic “Instituto Escolar Academia Vila” del carre del clot 117?. M’agradaria molt poder parlar d’aquells temps i les experiències que vam viure amb les fatals “cuartillas”. Jo encara vaig anar a clase del Sr. Andrius. Bellíssima persona que destacava en aquella sordida manera de instruir. Jo vaig ser-hi del 1947 a pàrvuls fins al 1957.

 4. Rosa escrigué:

  Hola Artur.

  T’envio un enllaç del Taller d’Història Clot-Camp de l’Arpa. Pots possar-te en contacte amb ells, que estan realitzant un treball molt encomiable, sobre la memoria històrica del nostre barri i possiblement et puguin donar més informació sobre l’Academia Vila.

  Moltes gracies per seguir-nos en aquest blog.

  Arreveure.

  http://thclotcarpa.wordpress.com/

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress