jun 10

imagesdefinitNo patiu germanes, els desaprensius destructors del nostre reducte marítim no se’n sortiran tan feliços i contents com altres vegades. Aquest cop he pogut apropiar-me del ganivet d’un d’ells nuant-lo diverses vegades a les meves tiges més fortes, de manera que ja no l’ha pogut recuperar.

El millor de tot és que davant del seu neguit per tornar a agafar la seva arma letal he aconseguit fer un bon tall a la mà d’aquest usurpador d’algues, un tall que sense ser greu, trigarà uns quants dies a curar abans no es pugui tornar a capbussar dins del mar. Això donarà temps als nostres brots més tendres, els més cobejats especialment per les farmacèutiques, a créixer i escapar de morir trinxats dins un miserable robot per extreure’ls fins a l’última gota de suc.

Ja sé que la meva intervenció és ben insignificant i no va més enllà d’un fet puntual, però penseu un moment el que podríem aconseguir si estiguéssim d’acord en unir les nostres forces. Ens podríem convertir en un moviment mundial capaç de fer reflexionar tots aquells que creuen que emprant cremes amb els nostres components esborraran les arrugues de la seva pell. És inútil obviar que el pas del temps deixa petjada per molt que es capfiquin en voler-ho evitar.

De la mateixa manera també tindríem l’oportunitat de donar a conèixer a tota la gent inconscient d’aquest malaurat planeta, que nosaltres, les algues, som portadores de nutrients molt importants i necessaris per a tots els éssers vius, tant del fons marí com de tot l’àmbit terrestre.

Cal que entenguin que si l’espoliació continua sense cap tipus de control no ens limitarem a fer-nos amb els seus estris de tall, sinó que davant l’innegable perill d’extinció de la nostre espècie ens veurem obligats a prendre les mesures més contundents i necessàries per defensar la nostra supervivència, que, al cap i a la fi, també és la seva.

Pilar Zabala

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress