jul 04

burst

En Nil viu aïllat dins una enorme bombolla plena d’aire. Allà té la seva petita caseta, el seu petit jardí amb tres petits arbres, fruites i un sol amb un parell de núvols pintats sobre la superfície de la gran bombolla.

Voleu saber com a anat a parar el Nil dins d’aquesta bombolla? Algú podria pensar que té una estranya malaltia que l’obliga a viure sota una atmosfera pura, perquè l’aire de l’exterior, està tan contaminat i és tan irrespirable, que els pulmons del Nil, podrien esclatar com una magrana si arribes a respirar aquest aire pudent. Però aquesta història ja la vàrem veure en una pel·lícula, fa alguns anys.

El Nil viu en aquesta bombolla, perquè és l’únic habitant que queda viu de la seva espècie terrícola. Els llunàtics –habitants de la lluna- el tenen desat en una càmera refrigerada, per tal de conservar-lo en bones condicions. Per tal motiu l’únic paisatge que el Nil pot contemplar fora de la seva bombolla, és un paisatge gelat, amb volves de neu que floten al voltant de seu durant cada dia de l’any.

Els llunàtics estan investigant l’ADN del Nil, perquè volen clonar-lo i fer còpies idèntiques. Voleu saber el perquè? Els llunàtics que durant molts segles van viure sota l’escorça de la lluna, per tal que els terrícoles no s’assabentin de la seva existien, ara resulta, que volen “copiar” alguns dels costums terrícoles. I resulta, que la que més els agrada, és la de tenir un Tió a cada llar llunàtica, per celebrar el Dia de la Lluna Plena.

Martina del Clot

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress