oct 10

2x Pasadores para El Cabello con Nudo Vicking, Pinza Francesa, Pinzas para El Cabello de Primavera e Yinane Horquillas para el pelo de las mujeres | Walmart en línea3 – Narra en un màxim de 1000 paraules, la història d’un objecte que porta molt de temps amagat. Fes-ho com un monòlec interior.

Potser ja és hora de què surti a la llum, fa molts anys, que la Imelda en va soterrar perquè ningú pogués utilitzar el meu poder, però ja n’estic una mica cansat.

Sóc conscient que sóc un bonic passador per fer lluir encara més, els cabells de qualsevol dona que em faci servir, però a més a més, també sóc un petit tresor perquè estic fet d’or pur i això sempre acostuma a valdre molt.

Clar que la meva forma rectangular, amb una agulla que m’entravessa en diagonal per poder mantenir quiets els cabells, també es pot fer servir com una arma, ja que no costa gens clavar-la en un punt mortal. També m’han fet servir per obrir cadenats, potser per això l’Hipòlit, un cop va obrir el cofre del tresor i em va enterrar al fons de la terra, perquè ningú es pogués aprofitar de les meves utilitats.

Però ara, tot això s’ha acabat, vull sortir, brillar davant tothom que m’admirin i que em trobin encara més utilitats perquè crec que els objectes també tenim la nostra petita anima i hem de ser capaços de poder decidir el nostre destí.

Quan plogui, procuraré que l’aigua formi un petit rierol on estic enterrat i que la pluja em netegi perquè,  quan amaini i surti l’arc de Sant Martí, la gent que miri cap al rierol, vegi en el seu fons un petit arc iris, fet de colors daurats i puguin així desenterrar-me per poder-me lluir amb tota la meva esplendor. A més seria interessant veure les noves utilitats que podria tenir.Si aconsegueixo tornar a sortir, aquest cop no estaria al servei de ningú. Tinc les meves pròpies idees del que m’agradaria fer. M’agradaria que tothom penses per ell mateix i no fes cas ni als polítics ni als que solapadament ens van arrossegant cap on els interessa.  Us preguntareu com ho faria això? Doncs és molt senzill, a qualsevol criatura se li acudiria.

Amb la meva agulla aniria punxant tots aquests globus de coses meravelloses que quan convé se’ns ofereixen i que després no es fan, deixant que els globus es desinflin a poc a poc fins que la gent s’oblida de les promeses.

Jo crec que si els punxo tots en una sola nit, potser la gent, deixaria d’escoltar discursos absurds i pensaria per ella mateixa, perquè quin sentit té lluitar a l’escola perquè els infants pensin, si després tot els hi donem fet?, i en cas que algú tingui una brillant i nova idea se li diu que no es pot portar a terme i llestos, s’ha acabat la discussió.

Realment em pregunto: podria un sol passador canviar un trosset de món, o es necessitaria buscar-ne més?, perquè,no dec ser l’únic que està soterrat?

Quanta feina m’espera!!!

Montse Sales

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress