oct 26

finestraSi mires a través d’una finestra, que hi veus? Tot depèn de com em llevo.

La meva finestra dona a una via on el trànsit de cotxes és constant, però també i tinc una petita plaça amb bancs per anar a prendre el sol, hi ha un petit espai per a lleure dels nens, dues taules per jugar a tenis de taula i suficient espai per fer petites rutes en bicicleta o anar amb patinet, sempre que es tingui cura de la gent que hi transita i rectifico crec que tampoc és tan petita.

Bé doncs diré que en realitat és el que hi ha, però depèn de l’estat d’ànim en què em llevo, em concentro a mirar i no veig una plaça, m’hi imagino, a vegades, un bosc espès d’arbres on a penes puc caminar, no hi ha camins, i hi ha desnivells que em fan trontollar. No m’agrada, i ho canvio per un jardí pler de flors i em quedo embadalida… de sobte un soroll brusc em torna a la realitat, m’oblidava de l’altre espai, de la via on el trànsit de cotxes és constant, dos cotxes han topat, es crea un caos, la poca gent que transita pel carrer s’atura, algú fa un truc en el mòbil i no tarda a aparèixer una ambulància o dos, la policia més d’una. Per sort ni hi ha  ferits, tot ha aquedat en un ensurt.


Clara Bruguera
14 de Maig 2021

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress