jul 04

IMG_20230711_190124

Avui el Guillem acaba de rebre el seu títol d’aprenent. El curs dura un any sencer i després caldrà que faci un altre any de pràctiques amb un magistrat com a tutor, per adquirir l’especialització. En primer lloc, vol canviar de nom. El de Merlí ja està agafat, potser Melquíades, així podrà utilitzar el diminutiu Melki amb k de kilo i que dóna més prestigi.-

Ha passat el segon curs de pràctiques. En Melki no està gaire segur d’aconseguir el títol i de què pugui seguir els estudis a l’acadèmia de màgia. Ha comès molts errors per culpa de voler anar massa ràpid en aprendre les fórmules i els encanteris. Ha barrejat elements, amb resultats catastròfics.

El pitjor va ser el de fabricar un elixir d’amor, on havia d’obtenir que el Brad Pitt s’enamorés de l’Angelina Joly, però allò va ser un desastre. Ho va intentar amb el Piqué i la Sakira i encara va anar pitjor. Finalment, aquella assignatura, li va quedar pendent per l’últim mes de pràctiques. No va anar millor amb els encanteris, encara que la va aprovar per casualitat. La que millor li va sortir, va ser la de fer creure a tothom que les criptomonedes era una inversió segura que et faria milionari en qüestió de molt poc temps. No us podeu imaginar la quantitat de brètols que hi van picar.

En Malik acaba de rebre el títol oficial de bruixot. Ni ell mateix s’ho acaba de creure, però l’últim any va aprovar l’assignatura pendent del primer curs. Sap molt bé, que sense la seva tutora, la magistrada Minerva McGonogall, no ho hagués assolit. Aquest últim any havia de demostrar no tan sols les seves aptituds, sinó també la seva actitud a l’hora d’aplicar els seus coneixements. La magistrada Minerva el va calar ràpidament. Va veure en el seu interior, que mai utilitzaria el poder que havia adquirit per fer mal o perjudicar a la gent, ni tampoc en el seu propi benefici. L’última prova, que va haver de passar ho va demostrar.

Havia d’aturar una guerra salvatge, que estava provocant milers de morts i de refugiats. No va ser fàcil. Però se’n va sortir amb un encanteri de personalitat. Es va transformar en el dictador causant d’aquella massacre i a l’original el va reduir i el va tancar dins d’una llàntia d’oli, tal com antigament es feia amb els genis malignes. Va firmar un tractat de pau amb el país que s’havia envaït i va enviar recursos materials i humans per reconstruir el país. Finalment, tots els habitants que havien fugit per motius de la guerra, van poder tornar a les seves llars.

Quina llàstima que això tan sols sigui una fantasia, producte de la meva imaginació.

Rosa C.L.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress