mai 17

 imagesyuuuuuEnmig d’un bell tapís nocturn sobresurt la lluna amb la seva esplendorosa rodonesa. Avui no es mostra blanca, avui és ben diferent, és tota ella enrojolada com una ànima enamorada.

Tinc clar que l’amant de la lluna no pot ser el sol perquè és pur foc ardent que tot ho crema. Em pregunto si no serà algun altre astre, més o menys llunyà, qui l’ull li té posat.  Fins i tot també un bell planeta podria molt ben ser la causa d’aquest enrojolament.

Intentant desvetllar el motiu d,aquest aconteixement, faig girar amb la el petit globus terraqui plastificat que és damunt la meva taula, però per més voltes que li dono al mapamundi no aconsegueixo endevinar quin dels nostres extraordinaris Continents li pot tenir el cor robat.

Pilar Zabala

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

5 Comentaris a “Lluna enrojolada”

 1. Fernando Guardiola Sanchis escrigué:

  Potser sóc un vanitós, però estic segur que la lluna es posa vermella quan jo la miro

 2. teresa vidal escrigué:

  La lluna vermella, tot i que han passat anys, a mi, em fa pensar en possibles desastres, de la mena que siguin. Encara em poden les llegendes ancestrals.

 3. Rosa escrigué:

  Doncs, jo prefereixo pensar que el gegant Mart la ronda des de fa temps i que fins ara no s’atrevia a acostar-se.

 4. Pilar Zabala escrigué:

  Moltes gràcies Ferran, Teresa i Rosa per les idees tan ben trobades que os ha sugerit el meu relat. Sabem que els metereolegs ens instrueixen sobre els sobtats enrojolaments de la lluna pero jo, com vosaltres, prefereixo imaginar que es tracta d’un molt curiós i estrany misteri pler de fantasia.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress