feb 19

detener-el-tiempo

No sóc massa amant de canviar de rellotges, penso que per controlar l’hora en què vius no cal que sigui massa sofisticat , que per cert n’hi ha molts, i gent que se’ls va canviant depenent de la situació.

Jo només en tinc un (malament) tenia una cita amb la meva parella que em volia sorprendre amb una nova experiència, i… oh!, el rellotge no funciona, la pila s’ha esgotat. Jo sóc incapaç d’anar sense, m’agrada mirar el temps en què succeeixen les petites coses del dia a dia, què faig?.

En aquell moment vaig recordar que en tenia un de la meva mare (aquells que s’havia de donar corda), era tan petit que no veia en claredat les hores (la vista no la tinc gaire fina) una lupa m’ajudarà, però, no aniré amb la lupa a la butxaca! En fi, em posaré el meu encara que no funcioni.

La cita va ser espectacular, una baixada amb paracaigudes!

En aquell moment vaig pensar: per què vols el rellotge i controlar el temps? Si el que volia en aquell moment de felicitat era aturar-lo com es va aturar el meu rellotge.

 

Clara Bruguera

Gener 2019

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “Petit relat”

 1. teresa vidal escrigué:

  Que be ens aniría a tots i totes, poder aturar el temps alla on mes ens convingués, segur que seriem molt feliços.

 2. Pili escrigué:

  Certament de vegades depenem massa del rellotge, peró es que estem dins d’una mena de maquinaria que sempre ens empeny endavant, quan més ràpit millor, i aixó ens priva de disfrutar de merescuts moments de plaer.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress