abr 26

el viageEL VIATGE

Estava llegint un llibre, encara que m’adonava que no aconseguia captar la meva atenció, la trama no era gens divertida, perdia el interès a cada pàgina que passava, i encara que tenia lletres davant meu no treia l’entrellat, era com a vegades em passava al anar a dormir, que comptava una ovella, dues, tres… abans no em venia la son. Em va distreure un soroll quasi imperceptible, com si algú amb les ungles rasqués  la porta. De sobte em vaig sentir espiada, com si pel forat del pany m’estesin vigilant. Això no m’agradava gens.

Vaig deixar la lectura, per estar atenta al que passava darrere aquella porta. Mentre pensava que a hores d’ara jo tenia que estar viatjant en avió a un lloc llunyà, però maleïda juguesca, que em va fer perdre l’enteniment, en una jugada d’un sol dau. Vaig fer  l’aposta al numero més alt, per decidir si feia o no aquella sortida i la vaig perdre. D’aquesta manera tan fora de lloc no vaig anar de viatge a aquell país llunyà, on hi havia grans boscos, i hagués pogut estudiar aquell arbre emblemàtic que tant m’atreia.

Pel meu mal cap, em trobava a casa meva, amb un gran interrogant que resoldre, i que no sabia per on començar. Però no volia perdre les esperances, algun dia podria fer el viatge, potser si que trigaria, però qui sap quan seria, i era en un món de tristesa perquè vaig arribar a la conclusió, que pot ser, quan hi anés ja seria tan gran, que ho hauria de fer amb l’ajut d’un bastó.

I amb aquesta conformitat em decidí a dormir, pensant que somiaria coses boniques.

Teresa Vidal

Abril 2020

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Un comentari a “STORY CUBES: Joc de paraules”

 1. Rosa C.L. escrigué:

  No saps com m’ha sorprès veure les similituds entre el teu relat i el meu. Serà cosa del confinament que a totes ens agafa per llegir un llibre on no aconseguim passar full?, totes tenim aquesta sensació de voler fugir, escapar?, potser la paraula avió és la que te la culpa oi?

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress