mar 24

conductor receta Milímetro regalo sorpresa amigo invisible De este modo Mes de ahora en adelanteEn Miquel i la Raquel junt amb els seus dos fills adolescents venien de la gran ciutat per instal·lar-se al poble on van arribar després d’un llarg trajecte. El motiu era que volien fer un canvi en les seves vides, viure d’una manera més saludable i poder estar més a prop de la natura.

A l’arribar s’adonaren que el cel els avisava de la tempesta que s’apropava i buscaren a la desesperada un lloc per protegir-se de la pluja. Per sort van anar a parar a una casa mig abandonada a on van passar la nit amb la idea que al despertar i amb calma anirien a la recerca del pis que els hi havia proporcionat un amic de la infantesa i que casualment, aquest amic havia passat la primera etapa de la seva vida, ja que pertanyia als avis paterns.

El dia es va llevar amb un sol esplèndid. Amb la incertesa del que trobarien, van enfilar el camí cap a l’adreça que els hi havia donat el seu amic. Després de donar un munt de voltes pel poble, s’adonen que es troben justament a l’adreça indicada pel seu amic que, per cert, no era un pis sinó una casa més aviat petita, abandonada envoltada d’un tros de terra,… oh!, i justament, era la casa on havien passat la nit de la tempesta.

Després de mirar i remirar per comprovar si l’adreça, era correcte, van arribar al convenciment de què era la casa que els hi havia ofert l’amic. Van intentar posar-se en contacte amb ell, però no hi havia manera, es sentien enganyats, traïts. Es tractava d’una broma? En aquest cas, no tenia gens de gràcia. Enrabiats i fora de si, van reaccionar i mirar-ho des de una altra perspectiva.

Que fem? Ens quedem? La posem en condicions o tornem cap a ciutat?, tots es van posar d’acord, ens quedem! Per bé o per mal és un regal i és nostre .

Esgotats van optar per anar al centre del poble allotjar-se a una pensió i buscar alguns operaris per posar la casa en condicions. Els van trobar, però no els van conèixer, tan sols varen fer els tractes a través de les noves tecnologies, és a dir, per mitjà d’Internet.

Passats uns quants dies els hi varen comunicar que la casa ja estava en condicions per poder instal·lar-se. Quan van arribar es varen quedar bocabadats. Era l’amic i el seu equip, qui es va fer càrrec de la restauració.

Però…no entenien res que hi fas aquí? Us sorprèn oi? Volia posar-vos a prova i comprovar que tot regal té que ser agraït i acceptat sigui quin sigui el seu valor.

Febrer 2023

C.B.R.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress