set 29

Dimarts 2 d’octubre, 18,30 h. Presentació “Dones de Can Saladrigues”: Biblioteca Manuel Arranz, de Can Saladrigas

 • La memòria industrial del Poblenou, a través del testimoni de dues veïnes
 • Dones de Can Saladrigas, 100 anys de vida a Barcelona es un documental de 25 minuts, que ha realitzat, l’Associació Món Comunicació (Julia López, Susana S. Villafañe i Yago Soler) en un projecte co-financiat per l”Ajuntament de Sant Marti (Consell de Dones).

El documental recull el testimoni viu de dues dones que van treballar a l’antiga fàbrica del Poblenou. La Júlia i la Susana s’han encarregat de recollir tota la documentació necessària per explicar de manera audiovisual els canvis que ha experimentat el barri des d’abans de la Guerra.

http://w3.bcn.es/V01/Serveis/AgendaRecomanada/V01AgendaRecomanadaIniciCtl/0,2169,650929368_708500075_1_1827969043,00.html?accio=detall

Bib. Poblenou-Manuel Arranz
Joncar, 35
08005 BARCELONA
Tel.: 93 485 66 22
Fax : 93 356 81 17
b.barcelona.ma@diba.cat
www.bcn.cat/bibpoblenou

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “Dones de Can Saladrigues”

 1. Pili escrigué:

  Magnífic testimoni el d’aquestes dues dones.Considero que ha estat molt important donar a conèixer com era l’imatge d’aquet barri abans de la seva actual transformació. Els treball a les fàbriques, el patimens viscuts en uns temps molt durs i plens d’incerteses.. . Es un privilegi conèixer-ho en primera mà.
  Dit així s’acosta en certa manera als greus i complicats moments que en l’actualitat s’està vivin en tot el país.

  • Blogueres escrigué:

   Es important donar a coneixer el testimoni de les persones que encara ens poden explicar la història dels nostres barris, com es vivia i en quines condicions laborals es treballava. Com molt be comentes, sembla que no han canviat tan els temps i estem tornant a reviure situacions molt semblants.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress