mai 26

Museo de Ciencias Naturales de Barcelona - Wikiwand

Les Blogueres de Sant Martí, vam dedicar l’any passat una exposició a DONES I CINEMA i aquest any l’exposició ha estat dedicada a DONES DE CIÈNCIA. Dins de les nostres minses possibilitats, intentem donar a conèixer dones que al llarg de l’història van contribuir en tots els àmbits, tant de les arts com de les ciències i creiem que aquesta exposició que es realitza al Parc del Fòrum, pot ser una bona iniciativa perquè poguem coneixer amb més profunditat el perquè d’aquesta ocultació al llarg dels segles. A continuació podeu ampliar la informació sobre l’exposició: (In)Visibles y (O)Cultes.

(In)Visibles y (O)Cultas es un viaje a través del espacio y el tiempo por la vida de 24 mujeres científicas, las que la historia ha hecho invisibles.

Desde el Antiguo Egipto hasta la Gran Bretaña del siglo XXI, pasando por todas las épocas y todos los continentes, las mujeres han sido ocultadas, en todas partes y desde siempre.

En este viaje conoceremos las vidas de 24 mujeres que no han recibido reconocimiento científico por sus descubrimientos. A lo largo de la historia de la ciencia, el hombre ha sido el protagonista y las mujeres se han visto sometidas a un papel secundario o menor, sometidas por razón de género a techos, más que de cristal, de cemento.

Més informació

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress