mai 25

La Federació Xarxa de Dones per la Salut son entitats formades o participades per: Dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut, creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat i equitat en l’atenció sanitària i les polítiques potenciadores de salut.

Com cada any segueix impulsant la commemoració del 28 de Maig: Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Aquesta data és un punt de referència internacional per tots els grups de dones de la Salut i se celebra des del 1987 molt en especial a Llatinoamerica. Aquest any la celebració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones el celebrarem amb una jornada el 26 de maig.  La Jornada d’enguany serà “La salut de les dones en temps de crisi”, i el que volem amb aquesta jornada és conèixer i reflexionar sobre:

Com afecta a la nostra salut la crisi en què ens ha sumit el sistema econòmic capitalista i patriarcal que una vegada més ens fa pagar la crisis no als responsables especuladors i financers sinó a les dones i al conjunt dels treballadors i treballadores. I assenyalar la responsabilitat dels governs i els seu abandó de la població promovent polítiques a favors dels que han provocat la crisis i mostrar i reflexionar juntes quines alternatives estem proposant des dels grups de dones o almenys quines som capaces d´imaginar-nos per sostenir el món sense emmalaltir

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress