mar 29

En Veu AltaUna inesperada dificultat ens ha barrat el pas d’accés a l’espai on cada dimarts ens reunim Les Blogueres. Tres han estat les opcions a escollir: tornar cap a casa, seure a la plaça sota un sol que prometia escalfar les idees, o buscar lloc en un bar proper. Hem optat per això últim.

Situades sota un aparell de televisió, per sort gaire bé mut, no ha trigat a aparèixer damunt les taules la nostra comanda; un suc de fruita, aigua, camomilla, un tallat, un cafè amb llet i una plata amb diferentes pastes. Això ùltim “obsequi” de la casa.

La Montse ens ha tramés la conversa que va mantenir amb la Sara i la possibilitat que aquesta pugui venir abans de fi de curs, en el cas que ens avinguem a treballar algun dels temes que ja te preparats. Es va aceptar la proposta.

Tot seguit hem passat a llegir els relats que hem fet, centrats en la LLegenda de Sant Jordi. El resultat de la lectura, a fet patent la capacitat creadora i imaginativa de les autores. Comentar les diferents versions  d’aquests escrits ha estat un goig i un “divertimento”.

Un altre treball, centrat en “la solitud”,  han estat realitzats per la Montse i la Teresa. Una i l’altre han exposat amb molt d’encert les seves mirades i sentiments cap a un tema que genera tanta sensibilitat i preocupació.

La Conxi ha presentat un tema tan controvertit com són els danys que generan en el nostre planeta els residuos plàstics, els mals hàbits, i les diferents alternatives que són al nostre abast i que cal  adoptar.

El debat que s´hagenerat al voltant dels dos ultims temes ha estat molt interessant i profitós.

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Un comentari a “L’EVA (Literatura En Veu Alta) Resum”

 1. Rosa escrigué:

  Varem passar una bona estona llegint els diferents esborranys per publicar, relacionats amb la Diada de Sant Jordi. Potser ens falta estil, però imaginació… tenim per donar i vendre.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress