set 06

images

Ja estem a mitjans d’agost, com passa l’estiu!!, massa depressa. Dins l’aigua, entre mig de criatures, quatre dones. No nadem, flotem amb el nostre “xurro”, com les criatures. Tots hauriem de ser més criatures. Ens deixem portar, parlem, escoltem, riem, juguem, plorem? No!!! Dins l’aigua les llagrimes es fonen. No som amigues però sabem de les nostres emocions, dels nostres sentiments, dels nostres neguits. L’aigua ho barreja tot, ho fa més fluid.

Res és prou important com per trencar el nostre moment de confidències. Com una amanida d’estiu, dins l’aigua es barregen les nostres preocupacions, desitjos, alegries, pallassades, preguntes sense resposta… en definitiva, la nostra vida.

 Pilar Calveras

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

3 Comentaris a “Dones a l’aigua”

 1. Pilar Zabala escrigué:

  Fantástic relat Pilar. Amb poques paraules descrius moments i situacions que conviden a fer confidències i mostrar sentiments. Dius que l’aigua ho fa tot més fluit. Doncs benaurats siguin aquets preciosos moments.

 2. Mª Jesús Mandianes escrigué:

  Es lo que deberíamos hacer todos:Tirarnos sin miedo a la piscina y dejar salir al niño, que a pesar de los años aun llevamos adentro.
  Me ha encantado tu reflexión Pilar. Gracias por la colaboración.

 3. Magui escrigué:

  Pilar me parece un relato muy real todos llevamos un niño dentro que por desgracia dejamos salir muy de cuando en cuando. Es posible que el agua nos ayude a sacar a flote todas esas emociones que llevamos dentro es en el agua donde una se puede sentir más libre, sin ataduras libres para dar rienda suelta a nuestros juegos y confidencias.
  Bienvenida a nuestro Blog
  Magui Turnes

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress