set 05

Els vents han canviat i els carrers tornen a omplir-se de gent. Un pastor del Pirineu em va explicar que les vaques quant pasturen dalt de les muntanyes a l’estiu, quant noten que l’aire canvia i bufa el fred giren la cua cap al nord i comencen a baixar de las muntanyes sense que cap pastor tingui que pujar a buscar-les. Elles soles saben on tenen el seu corral.

A ciutat passa exactament ho mateix. durant el mes d’agost veus els carrers amb molt poca gent (aquest any potser per la crisis que estem patint, estaven una mica més plens que altres anys). Aquest estiu ha estat francament calorós i fins el vespre no es podia sortir a donar un tomb, però de cop i volta l’home del temps ens informa que el vent calent que ens ha envadit des de el Sàhara desapareix i bufara un vent del nord més fred. Aquest canvi meteorològic coincideix amb l’última setmana d’agost i de cop tornes a saludar aquell veí que feia molt temps que no et creuaves a l’ascensor o al carrer, las botigues que han estat tancades durant un parell de setmanes (abans tancaven tot el mes) tornen a obrir les persianes de metall (algunes continuen tancades i es possible que no es tornin a aixecar) i agafar el transport públic és un altre indicador que els vents estan canviant. La gent que ha pogut gaudir d’uns dies de descans i relax, desconnectant del bronzi de la ciutat han tornat quant han notat que el vent estava canviant. Ningú els ha tingut que anar a buscar. El vent els ha dit que les vacances s’havien acabat.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress