jun 11

espejoDavant del mirall em pregunto:   t’agrada la persona que veus?  físicament acceptable, crec  que és simpàtica i agradable, encara que a vegades treu el seu mal geni , però em cau bé.

Veig que ha tingut molta sort, ha estat dotada de totes les facultats que es necessita per gaudir de la vida. Ha tingut els seus sentits en perfectes condicions i a pogut veure, sentir, estimar, pensar, raonar, tenir sentiments de tota mena, ha pogut emocionar-se al escoltar una cançó, al veure una flor, un arbre, un ocell, al llegir una poesia, al relacionar-se amb els altres . Ës veritat que tot no ha estat flors i violes, però he volgut fer-li un seguiment d’una part de la seva història i trobo que ha d’estar sumament agraïda per tot el que he citat anteriorment .

Abans d’anar-me’n del seu costat li he fet una pregunta:  Essent conseqüent amb tot el que has rebut, no creus que has tingut i tens un deute a retornar a la vida?. No m’ha contestat, però coneixent-la, ella mateixa trobarà la resposta.

 

Joana Nevado

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “Veure en el fons del mirall”

 1. Roser Segura Riera escrigué:

  Tens una gran sort, jo no em conec davant del mirall, penso que una intrusa, que no soc jo,m’està gastant una broma, i a mes a mes es lletja. Fatal no?. el teu relat està molt ben escrit, es molt maco, et felicito.

  • joana escrigué:

   Roser, el mirall es pot fer i ens fa una gran jugada si el mirem amb els ulls del món, jo he volgut veure’m més enllà, sense donar importància el físic que va canviant inevitablement, i arribat a aquest punt hem de donar més importància a la persona que veus per dins i valorar altres coses que també son maques, segur que si conjugues les dues mirades no et veuràs lletja

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress