mar 08

Superlola es un cuento coeducativo protagonizado por una niña valiente que quiere ser superheroína. Ella sueña con un mundo mejor en el que todas las niñas y niños sean libres para ser lo que quieran…

Associació Candela.  Aquesta associació disposa a la seva pàgina web de vídeos, curts i pel·lícules classificades per temàtiques, sobre estereotips de gènere a la infantesa, models de feminitat i masculinitat, sobre coeducació, corresponsabilitat i tasques de cura, sexisme als mitjans de comunicació d’interès per a tota la comunitat educativa.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “Dia de la Dona”

 1. teresa vidal escrigué:

  Está molt ben trovada la manera d’ensenyar als infants, que no tots som iguals. Está fet d’una manera entenedora per a tothom, grans i petits. Molt bona la idea de penjar-ho aquí.
  Gracies Rosa.

 2. Pilar Zabala escrigué:

  Moltes dones demostren diariamet que són unes superheroïnes perquè no tenen altre remei, però en el cas del conte de la nena Lola hi veig una diferència molt important, ella somia arribar a ser una superheroïna en allò que, arribat el moment, li agradi més . Tant de bó arribi el dia on totes les Loles puguin realitzar sense trabes els seus somnis.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress