abr 05

Galicia terra hermosa

Escrit per Pilar Zabala Arxivat a: Viatges 4 Comentaris »

Un viatge organitzat em porta fins a A Coruña un matí del mes de febrer. En arribar veig un cel gris i trist, tot ell tapat per espesses nuvolades que no triguen a mostrar les seves  capacitats. Sol, vent, pluja, calamarsa, fred i, un altre cop el sol i tot això en tan sols un  parell d’hores.

L’hotel està situat davant la platja de Santa Cristina, en una urbanització  turística que porta el mateix nom. Darrera d’aquest edifici la Ria de Mendel transcorre tranquil.la tot  vorejant un bonic passeig que, per la tarda i a conseqüència de la baixamar, mostra al seus peus una extensa porció de terra humida amb tot de petits manyocs d’algues oblidades i també moltes petxines.

La finestra de l’habitació mira directament al mar i em deixa veure  com les contínues onades  descarreguen amb força damunt la castigada sorra una blanca i ampla cinta escumejant. Mar endins un grup d’uns vint joves surfistes desafiant el fred i la calamarsa s’esforcen per cavalcar damunt les onades fins ben entrat el capvespre, moment  en què comencen a parpellejar un darrera l’altra els llums  dels vaixells que es troben ancorats dins la dàrsena del port. LLegiu-ne més »

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress