mar 13

mafalda 4- Nous equipaments en l’antic solar que va ocupar la caserna de la Policia Nacional de Sant Martí de Provençals. Trenta entitats del barri decidiran quins equipaments han d’anar en aquest solar. L’Associació de Veïns reclama una biblioteca, un centre de dia i l’ubicació de l’arxiu històric de Sant Martí. Per la seva part els joves reclamen equipaments per les entitats del barri i per els joves.

– SKATEPARK  a la platja de la Marbella

– Una llibreria molt peculiar: Llibreria NOLLEGIU. Pots treuret el carnet de No lector i participar de les activitatds que es realitzen per “incitar” a la lectura. L’horari tambè te la seva peculiaritat. Nomes obra de dimarts a diumenge

 

 

Infobarris 13/3/2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetes:
mar 06

mafalda 4Infobarris 6/3/2014

 

– Poble Nou tindrà un nou “Casal de Joves”. Aquest espai permetrà recuperar i preservar un antic espaí fabril: Can Ricart. Els joves seran els responsables de gestionar el nou espai.

– Construcció d’una super illa verda per a vianants, que estarà delimitada per els carrers: Bilbao, Llacuna, Pallars, Tanger i l’Av. Diagonal.

– Ha començat l’enderroc de l’anella viara de Glories.

Etiquetes:
feb 27

mafalda 4Infobarris 27/2/2014

 

 

Nova zona verda al Camp de l’Arpa, en el solar de Trinxant-Meridiana de 5000 mtes quadrats. Est`pendent l’expropiació dels habitatges del carrer Degà Bahí. Les responsables de l’Escola Bressol El Petit Princep  manifesten la seva alegria al veure que desapareix un focus de bruticia en el solar que fins ara s’ha utilitzat com aparcament per els veïns de la zona.

 

Etiquetes:
feb 20

mafalda 4- Ampliació de la xarxa de carril bici a Sant Martí. Desapareix el carril bici de l’Avinguda Meridiana que anirà per la calçada. Aposta per les bicicletes eléctriques.

– Talls de trànsit a Les Glòries. El dia 22 comença l’enderroc de l’anella viaria.

– La Cooperativa L’Antiga compleix 148 anys.

 

Infobarris 20/2/2014

Etiquetes:
feb 13

mafalda 4- Remodelació del Passatge de Puigmadrona per pacificar el transit per els alumnes de lk’escola Dovella, per tal de facilitar el recorregut a les families per arribar fin l’escola.

– “Canopia Urbana” és el nom del projecte guanyador per la remodelació de la plaza de Les Glories.

– Manel Gausa fotograf del Somorrostro. Una exposició que capta la vida quotidiana de les persones que van viure en aquest barri.

 

Infobarris 13/2/2014

Etiquetes:
feb 06

El col.lectiu “Fem Rambla”, ha mantingut una reunió amb l’alcalde Javier Trias per intentar reconduir les negociacions per la remodelació de la Rambla de Poble Nou. Tambè podras veure en aquest enllaç la remodelació de les instalacions deportives del Jupitermafalda 4

 

  Infobarris 6/2/2014

Etiquetes:
gen 30

 mafalda 4* Nous equipaments digitals a set escoles de Sant Martí

* Remodelació dels ponts que creuen la Gran Via al mes d’abril

* Exposició de Xavier Grau a Can Framis

                                        Infobarris 30/1/2014

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress