feb 12

Sorprenent Menorca

Escrit per Pilar Zabala Arxivat a: Viatges 4 Comentaris »

Dins l’avió que em transporta a l’illa de Menorca repasso amb il.lusió la llista de llocs que vull visitar. Disposo de deu dies de vacances en un hotel situat en un lloc de  la costa anomenat Arenal d’en Castell. Som al mes de Novembre i ara les hores de llum s’amaguen i fugen de pressa. És per això que quan arribem al nostre destí la nit s’ha fet  ja la  mestressa  i mostra orgullosa el seu mantell més fosc.

L’endemà al matí surto del llit tot just quan comença a clarejar, separo les espesses cortines que amaguen la petita terrassa i em quedo bocabadada. La imatge d’una gran i esplèndida cala en forma de petxina és al meu davant protegint amb els seus braços de roca dura la quietud d’unes aigües que reposen tranquil.les mostrant les seves lluïssors platejades.  Tan sols una lleugera brisa s’aixeca prudentment silenciosa i ajuda a lliscar suaument fins a la platja un seguit de petites onades que deixen damunt la sorra la ofrena dels seus brodats festonejats d’escuma blanca. A l’extrem esquerra del penya-segat un grup de casetes blanques s’apinyen i es sobreposen entre elles formant un conjunt que lluita per no trencar  l´harmonia.. El braç del costat dret mostra el seu espai ple de pins i també algunes palmeres que deixen entreveure unes poques cases de teulades netament vermelles. A l’horitzó el sol s’aixeca amb el seu millor vestit i em dóna el bon dia amb un immens badall ple de tènues clarors groguenques. LLegiu-ne més »

Etiquetes:
 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress