set 21

Sept 2021 Ja hem tornatL’estiu ja forma part dels nostres records. Tots els pensaments, sensacions, experiències i moments viscuts, s’han desat al bagul dels records. Les escoles han començat i els infants es troben de nou amb les rutines diàries. Els pares tornen al treball, ja sigui presencial ja sigui treballant des de casa, amb el nou model anomenat teletreball.  Les Blogueres de Sant Martí, també hem tornat a retrobar-nos de nou a la nostra “casa” a l’EAMP (Casal de Barri Espai Antoni Miro Peris).

Després de fer-nos una abraçada comunitària i de posar-nos al dia de com havíem passat aquest estiu, ràpidament ens vàrem posar a preparar el nou curs. Escriurem nous reptes literaris, escriurem sobre allò que ens vingui de gust dir i compartir amb les companyes, seguirem comentant cada últim dimarts de mes els llibres que estem llegint o un article d’opinió publicat a la premsa o un article d’opinió escrit per alguna de nosaltres, per després penjar-ho en el nostre bloc. I finalment, vam començar a organitzar l’exposició que farem pel Dia de la Dona Treballadora, que coincideix durant el mes de març amb el nostre aniversari

Si t’agrada escriure i compartir, vine i ens coneixerem. Cada dimarts ens trobaràs de 10:30 a 12:30 a la Pl. Carme Monturiol, 10.

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress