jul 13

L’estudi va revisar mostres de teixit cerebral de 40 donants del Banc de Teixits Neurològics de l’Hospital Clínic de Barcelona-Universitat de Barcelona CCiT-IDIBAPS amb malaltia d’Alzheimer confirmada neuropatològiques i inici abans dels 60 anys. Segons els resultats, més del 50% dels casos que havien iniciat la malaltia amb símptomes diferents a l’alteració de la memòria no van ser diagnosticats d’Alzheimer. Un terç de les persones amb malaltia d’Alzheimer d’inici primerenc van presentar símptomes inicials diferents al trastorn de memòria, com l’alteració conductual, del llenguatge, visual o problemes pràxics. El treball ha estat coordinat pel Dr Albert Lladó, de la Unitat d’Alzheimer i altres trastorns cognitius de l’Hospital Clínic de Barcelona / IDIBAPS.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “La memòria pot no ser el primer símptoma en la malaltia d’Alzheimer d’inici primerenc”

 1. Pili escrigué:

  Ës bò saber que no solsament la falta de memòria pot esser un signe de patir Alzheimer. Es bò saber que hi han estudis encaminats a descobrir els diferents sìntomes de la malaltia. Estiguem alerta.

 2. Rosa escrigué:

  Sembla que estem sempre molt pendents de cuidar el nostre aspecte físic extern i molts cops ens oblidem de cuidar un dels músculs més important del nostre cos: el cervell. Cal també realitzar exercicis gimnàstics diàriament per evitar el seu deteriorament o com a mínim retardar-ho fins on sigui possible.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress