jun 05

Jaume Fabre Periodista e historiador, hace un recorrido magnifico por los distintos monumentos en su articulo. És l´hora dels memoriales. Describiéndolos en el tiempo y su significado, hasta finalizar con los memoriales, un monumento que hace homenaje a personas o colectivos que implicaron a las clases populares. Para recordar lo que pasó.

De la misma manera Mecè Tatjer, historiadora. Se pronuncia en su crónica titulada: Barraques de Barcelona, de l´oblit a l´homenatge. Magistralmente resaltando la necesidad de reconocer a nuestros barrios desaparecidos y a los barraquistas que vivieron en ellos

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Un comentari a “Memoria histórica de los barrios”

 1. Rosa escrigué:

  Ja era hora que es dones aquest pas. Malauradament per a moltes persones encara està viu en el seu subconscient la idea de que les persones que vivien en els barris de barraques “eren mala gent”. Jo vaig conèixer a persones del Camp de la Bota (la meva tieta donava classe als nens i nenes del barri en el castell que s’aixecava enmig de les barraques) i he de dir que encara que jo nomes tindria quinze o setze anys, vaig pogué comprovar per mi mateixa que eren persones que vivien i treballaven i que tenien els mateixos somnis que milers de persones en aquella època.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress