oct 15

flor cicerer Baixà del tren. Davant seu tenia tota una vall blanca. Els cireres estaven florits formant un gran mantell blanc que  cobria els arbres i que aviat es convertiria en vermell cirera , donant pas a petits corets que amb el moviment del vent semblaria que bateguessin tant fort com el seu. El terra era tot ple de mullada gespa a causa de la rosada caiguda a la nit. Amb els ulls mig tancats per combatre  els  reflexes del sol, recordava les dolces besades d’un temps llunyà.

Ella s’havia entregat a aquell amor, amb cos i ànima, però no rebé la resposta que esperava. Hi havia massa por a l’ambient, masses prejudicis. Per això aquell amor dolç i florit , s’havia convertit en cendres, fent-la marxar ben lluny. Els 10 anys que havien passat els havia viscut com a anys foscos, lligats a convencionalismes i a la covardia. Per fi, i un dia qualsevol, rebé una trucada que li expressava tot l’enyor patit, tot l’amor que seguia mantenint al seu cor. Va ser com si a una criatura petita i plorosa li posessin un caramel a la boca. Va córrer a agafar el tren i a tornar cap el poble.

A l’entrada de la vall veié la figura estimada. Es tragué les sabates, per poder córrer millor i al cap d’uns moments, les dues dones es fongueren en una abraçada, que igual que els cireres florits, presagiava una bona collita de felicitat.

Montse Sales

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress