oct 24

Las amigas (1969) Película - PLAY Cine5 – DESENVOLUPA UNA HISTÒRIA EN LA QUE APAREIXI EL JOC DE FET I AMAGAR  PERÒ AMB LES REGLES CANVIADES.

 Les sis amigues estaven assegudes al voltant d’una taula, una mica avorrides perquè un cop s’explicaren com els havien anat les vacances, ja no sabien de que parlar i tenien molta mandra de tornar a pensar a que dedicarien el curs.

Una d’elles, la que havia dormit millor, de cop va dir: ja ho se, com que no tenim ganes de treballar, podem jugar a alguna cosa divertida i passar l’estona. Així anirem agafant energia per treballar la propera setmana.

Si, respongué la més emmandrida, però hem jugat a tantes coses que em fa recança haver de pensar en un joc diferent.

Ja ho tinc, digué la tercera en parlar. No cal buscar jocs nous, només agafar qualsevol dels que coneixem i canviar-ne les regles.

-Això sembla divertit però qui pensa en el joc i en les noves regles? Jo no tinc ganes de treballar tant.

La que encara no s’havia pronunciat digué: ja ho tinc! Podem jugar a Fet i Amagar i com que cap de nosaltres tenim ànims per córrer o anar-se a amagar, canviarem les regles per poder jugar-hi segudes,

Les noves regles consistiran en: cada una de nosaltres tindrà sis cartes amb dibuixos geomètrics i una enganxin-ne amb el dibuix d’un animaló. Les posarem cara amunt perquè totes puguem veure-les. Després cada una de nosaltres enganxarà l’animaló a una de les seves cartes i posant-les boca avall les remenarà moltes vegades.

Una de nosaltres dirà el nom del seu animal i les demés intentaran esbrinar sota quina carta està. La que ho aconsegueixi, guanya.

Ah! Doncs està molt bé aquest joc, digueren totes, i traient uns termos d’aigua fresca amb glaçons i uns gots, perquè feia molta calor, es disposaren a jugar-hi.

 

Montse Sales

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress