nov 17

 images emoticon“Les ciències avancen que és una barbaritat”. Jo per molt que corri i per molt esforç que faci sempre arribo tard a pujar, ni que sigui a l’ultim vagó, del  tren de les noves tecnologies,  sobretot  perquè cada dia passen a més velocitat.

Això que diré ara no te gairebé res a veure amb l’anterior comentari, però sí una mica amb la manera que, en general tenen els joves, i els no tan joves, d’escriure els missatges de what´s ups, prescindint de les més vocals possibles i substituint algunes consonants per altres.  Per exemple posant una K quan volen dir  QUE.

Diuen que el temps ès or, i estic d’acord, però em pregunto si  també a l’hora d’escriure cal estalviar-lo tant. Confesso que de bon començament em va costar una mica acceptar aquesta manera d’economitzar temps. Tingueu en compte que jo pertanyo a la vella escola, però això no vol dir que no aprovi que sigui el jovent qui marqui les regles del joc.

Un fet em porta a un altre de ben diferent,  coses del meu cap, que ja va per on vol… El cas és que l’altre dia vaig acompanyar la meva tieta a la visita del metge i en sortir de la consulta vaig donar una ullada a l’informe. La lletra era difícil d’entendre, per a mi que els metges ho fan expresament, però entre tot aquell garbuix una paraula em va cridar l’atenció  “Bodriomicosis” .  Consultat el diccionari senyala que la paraula “bodrio” es igual a “bazofia” o “brou de pobre”  Estava dient el metge que la micosis que patia la meva tia era una bazofia?  De debò que em vaig sentir bullir la sang, quina manera és aquesta de prescriure una malaltia?

Sort que a la farmàcia em van aclarir que hi posava  Botriomicosis, i no Bodriomicosis com a mi m’havia sembla entendre. En fi, que va ser un bon embolic, i tot per haver confós una lletra per un altre. No si ja dic jo que…

Quin panorama més galdós el meu.

 

Pilar Zabala

Novembre 2020

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

4 Comentaris a “Garbuix de pensaments”

 1. Rosa C.L. escrigué:

  És curiós; llegint la teva narració m’ha semblat que es podien treure tres històries diferenciades una de l’altre i tu fas que al final tot quedi lligat i amb harmonia. Fantàstic.

 2. Pilar Zabala escrigué:

  Agraeixo el comentari que fas del lligat del meu relat. Gràcies maca. El vaig escriure en un dia de boira i embolic mental i així em va quedar.

 3. Montse Sales escrigué:

  Doncs jo el trobo molt aclaridor. Després de llegir-lo ja no em sento tant sola amb el meu garbuix de pensaments que mai se organitzar ràpidament ni ni exposar en quatre paraules o emoticons, com fa la gent jove.

 4. Pilar Zabala escrigué:

  Gracies Montse, benvinguda al club dels que ens envoliquem ens els nostres pensaments fins a formar un garbuix tal que desprès no sabem sortir-nos prou be. Ja veus, no estàs sola.
  Una abraçada.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress