gen 21

785074-323-242 tresJo dormia plàcidament quan de sobte, a les vuit del matí d’un diumenge, i amb el rellotge despertador entaforat dins d’un calaix, una insistent trucada de telèfon em va dur a la  realitat.  Era l’Anna, i em va dir  que una persona s’havia desdit a darrera hora de participar en una ruta que incluia visitar les piràmides d’Egipte i que em podía oferir  aquesta plaça a menys de la meitat de preu.  El problema era que l’avió sortia al cap de tres hores.

Aquestes paraules màgiques en van  treure de cop la mandra de darrera les orelles i vint minuts després, maleta en mà, sortia disparada com una fletxa cap a l’aeroport

Vaig tenir molta sort, cinc minuts després d’arribar a la zona d’embarcament van engegar els motors i seguidament ens enlairavem amb destí cap a un dels llocs que sempre  havia desitjat visitar.  Per fi s’acomplia el meu somni.

 

Pilar Zabala

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

3 Comentaris a “Questió de sort”

 1. Montserrat escrigué:

  Fantàstica decisió i viatge. Jo també correria per anar-hi. Amb tres cops no n’he tingut prou perquè sempre queden coses per veure i comparar la vida de les dones a l’època faraònica i la vida de les actuals, no té desperdici.

 2. Pilar Zabala escrigué:

  El meu desig de viatjar m’ha fet sommiar desperta moltes vegades.Certament m’agradaria poder fer realitat aquest i tans d’altres somnis. No tinc cap dubte que Egipte és un lloc molt interessant a descobrir.

 3. Fernando Guardiola Sanchis escrigué:

  Soc testimoni real de l’experiència del meu viatge a dita terra.
  Recomano a ser poble visitar Egipte.
  Salutacions

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress