jun 03

El nuevo Superman se declara bisexual y presenta a su novio: "El superhéroe más fuerte del planeta sale del armario"De petit ja es creia diferent, tothom el valorava, li reien les gracietes, fins i tot les malifetes que feia, tenia un atractiu especial com un imant que atrau al ferro. Aquesta situació va fer que al anar creixent, com ho diria, se li van pujar els  “fums al cap” Era presumptuós, però tot i ser així sempre era escollit com a líder de qualsevol esdeveniment, era valent, guapo, fort, podia amb tots els entrebancs que se li presentaven, ajudava als amics o no tan amics a treure’ls de qualsevol embolic que es ficaven, per això el van anomenar com a “superheroi”. Com he dit avanç era presumptuós i ell mateix s’ho va creure.

Però hi havia alguna cosa que no encaixava amb la seva manera d’actuar tot ho feia d’una manera exagerada, sofisticada, algun entenedor diria que ho feia per amagar alguna cosa negativa, que no tot era tan perfecta en el seu món. I era cert, amagava alguna cosa que tenia en un racó del seu cap.

Una fòbia exagerada a la foscor. A ningú el sorprenia que en alguna sortida que feia amb els amics i passaven nits a fora sempre es mantenia allunyat dels companys posant com excusa que… com era el líder havia d’actuar com a tal vetllar pels seus.

Estava esgotat, no físicament, però si mentalment, havia de buscar una solució però quina?. El seu cap no parava de donar-li voltes, feia temps que ho volia superar, ho havia intentat però sense èxit.

Un dia en una cruïlla es va topar amb un invident que volia travessar el carrer i a l’intentar ajudar-lo es va negar tot dient-li:

–Gràcies soc sec d’ençà que tinc ús de la raó i he après a ser autònom motiu pel qual tothom em crida com el “superheroi”.

I així va ser com va superar la seva fòbia a la foscor, d’ell va aprendre que si el consideraven un superheroi per ser sec, ell podria ser-lo més si apartava de la seva ment el temor a la foscor i passar a la claredat, per convertir-se en un perfecte heroi.

Clara B.

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress