abr 27

FugirLA FUGIDA

El pany de la porta de la casa  estava travat i no podia entrar. De fet no tenia cap presa per entrar-hi, havia estat massa temps enclaustrada, confinada dins de casa i em feia una mica de basarda entrar-hi.

Per sort tenia un llibre i em vaig posar a llegir, era un pel enrevessat, em parlava d’un bosc on hi havia un arbre fruiter, una ovella que anava un pel despistada, en fi, que no em concentrava en la lectura. Que faig? A la bossa hi duia un dau , i el vaig tirar a l’atzar. Si  surt un dos torno a agafar el llibre, i si surt un sis busco un manyà que m’obri la porta.

Ja és tenir mala sort, em surt un sis. Soc lleial, a buscar un manyà. Al poder obrir la porta i entrar,  no hi ha llum, no funciona, no hi ha corrent, tot està fosc, és de nit, ensopego amb no sé què, caic a terra, i amb l’ajuda d’un bastó, puc aixecar-me. Desesperada, impotent em preparo una bossa amb l’imprescindible, i sense pensar-m’ho dues vegades em trobo  a l’aeroport, demano un bitllet pel primer avió que surti.

No sé si en el meu destí farà fred o calor, tan se val, l’únic  que volia en aquell moment era fugir, apartar-me  d’aquell àmbit tant hostil, que tots nosaltres hem viscut.

 

Clara Bruguera

Abril 2020

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Un comentari a “STORY CUBES: Joc de paraules”

 1. Rosa C.L. escrigué:

  Clara, no saps com entenc aquesta sensació de voler deixar-ho tot i fugir. No importa el lloc. Molt ben agafada la narració. Felicitats.

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress