mai 22

Personas leyendo animadas - ImaguiEl senyor Llop seu a la porta de la cabana, en el vell balancí de l’àvia de la Caputxeta. Vesteix una camisola amb puntes, unes plantofes i el barret de dormir de l’àvia. Llegeix el diari, mentre escolta la dolça cantarella dels pardalets i es deleix amb la flaire que es desprèn del bosc i la terra humida per la rosada. En una petita tauleta auxiliar una tassa de te, reposa esperant refredar-se. Aquesta pau i tranquil·litat s’esquerda quan, pel camí més llarg del bosc apareix el carter del poble i li fa entrega d’una carta que diu:

Distingit senyor Llop,

Li escrivim en nom de la nostra clienta, la senyoreta Caputxeta Vermella i de les seves cosines germanes, La Ventafocs i la Blanca Neus, a propòsit de l’àvia d’aquestes. La senyoreta Caputxeta Vermella ens diu que vostè està ocupant la cabana de la seva àvia i es posa les seves robes sense consentiment de l’esmentada senyora. També ens comunica que la té tancada en un armari, lligada i emmordassada, i li fem saber que aquesta situació no es pot mantenir.

Li demanem que prengui nota que, si aquesta situació continua, avisarem el llenyataire major i –si calgués- tots els homes del rei, infanteria i al setè de cavalleria inclosa.

Canviant de tema, l’hem d’informar que els senyors Tres Porquets, S.L. estan fermament decidits a pledejar per danys i perjudicis, per la destrucció de les seves cabanes- El seu oferiment de compartir beneficis en un robatori de naps i cols ha estat desestimat, i no en traurà res si continua fent el desentès. Els demandants volen que els construeixi –a cadascú d’ells- un apartament a Torrevieja –Alacant- a primera línia de la costa.

Aprofitem la ben entesa, per fer-l’hi saber que la mare de les set cabretes ha presentat una demanda per segrest i abús de menors, quan vostè va decidir cruspir-se les seves set criatures, sense cap remordiment, però està disposada a negociar la totalitat de la demanda, si vostè retira la demanda que va iniciar contra la mare de les set cabretes per haver obert el seu estómac i omplir-l’hi de pedres perquè s’ofegués a l’anar a beure al riu.

Molt atentament, el saluden

 

MÉS, MENYS I MOLTS

Advocats Associats

Edifici La Lluna

Avinguda de Qui Vingui Primer s/n

Telèfon 1111

Rosa C.L.

abril  2021

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress