mar 03

 images tendedero 1Surto al pati a recollir la roba però, oh sorpresa, encara no és prou aixuta. És massa humida tenint en compte que l’he estès a primera hora del matí i la tarda és ara prou avançada.

Un cop més el terral del pati mostra els senyals d’un degoteig provinent d’un dels pisos superiors.  Aquest és el regal que, un dia sí i un altre també, m’ofereix una desconsiderada veïna. La veritat és que estic molt emprenyada, la meva paciència té un límit i avui ha arribat a la “cota” més alta. Sense pensar-m´ho més em trec el davantal d’una revolada, agafo l’ascensor i pujo dos pisos més amunt.

- Bon dia tingui senyora Carmeta, encara que a mi no m’hagi estat igual de bo.

 – I doncs senyora Lola quin problema té? Però… passi, passi, vingui a seure a la saleta i em diu en quina cosa la puc ajudar.-

 – No cal que es molesti a fer-me passar. El que li haig de dir no requereix grans cerimònies i si de debò em vol ajudar li demano que no segueixi estenent la roba xorrejant. No és la primera vegada que li he dit el mateix però, pel que es veu, això a vostè li és indiferent.

- I ara Lola, què vol dir amb això? Jo vaig molt en compte de no molestar a ningú. No entenc que per quatre gotes mal comptades caigudes al seu pati es vingui a queixar.

 – Miri Carmeta, no he vingut a discutir. He vingut a dir-li que jo, igual que vostè, tinc dret a que la meva roba s’aixugui i que, si segueix amb el seu mal costum d’estendre la bugada xorrejant, penjaré un comunicat dins l’ascensor acompanyat d’un  parell de fotos  on es veu perfectament el degoteig de la seva roba. Li asseguro que no m’agradaria gens haver d’arribar a aquest extrem. Vull confiar que entendra la meva petició. Som veïnes i si posem bona voluntad en parlar, i també en escoltar, estic segura que no hi haurà rencunies ni mals entesos entre nosaltres.

- Això és tot senyora Carmeta. Adéu siau i li desitjo que tingui un bon vespre.

Pilar Zabala

 

 

 

 

 

 

Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Twitter
 • Print
 • email

2 Comentaris a “Va de bugades”

 1. Fernando Guardiola Sanchis escrigué:

  Puf… Total quatre gotetes. Aquesta senyora Carmeta no en sap de contar.
  Molt bo Pilar
  Salutacions

 2. Pilar Zabala escrigué:

  Gràcies Ferran. És ben cert que aquesta veïna no sap contar ni escoltar. És un mal de cap que no s’acaba de solucionar

Fes un comentari

 • Blogueres de Sant Martí

  Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.

 • Amb el suport de:

  www.xarxantoni.net
  Xarxa Comunitària de Sant Antoni
  www.farinera.org
  La Farinera del Clot

  EAMP
 • Sobre aquesta web:

  Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]

  Aquesta web ha estat desenvolupada per www.femweb.info; utilitzant PHP, XHTML, CSS i JavaScript. Powered by WordPress